Expertises

Van een digitaal duwtje in de rug tot grootschalige maatwerkprojecten

We begeleiden nieuwe projecten van A tot Z én draaien onze hand niet om voor een legacy project. Code050 denkt en werkt samen met enthousiaste klanten en bedrijven.

Powering great businesses

Klein begonnen, groots vooruit

Expertises

Van een digitaal duwtje in de rug tot grootschalige maatwerkprojecten

We begeleiden nieuwe projecten van A tot Z én draaien onze hand niet om voor een legacy project. Code050 denkt en werkt samen met enthousiaste klanten en bedrijven.

Powering great businesses

Klein begonnen, groots vooruit

Van A tot Z, van idee naar code

Maatwerk software

Van een nieuwe app tot de uitbreiding van bestaande software: wij maken jouw idee realiteit. Onze aanpak? We delen het totale project op in kleine, hapklare brokken. Zo kunnen we snel van start. Ook maken we duidelijke afspraken met elkaar. Zo weet iedereen wat je wanneer kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Systemen en koppelingen

Mollie, Exact, Trustpilot, MailChimp, Twinfield, Snelstart … al snel heb je als bedrijf meerdere systemen en dashboards om te monitoren. Dat kan slimmer. Daarom maakt Code050 koppelingen tussen jouw software en andere tools. Zo kun je werken in één systeem met één dashboard.

Dat zorgt niet alleen voor overzicht, maar levert ook tijdwinst op.

Code050 is dé expert in maatwerksoftware,
met Laravel als onze grote troef

Laravel software

Denk aan een CMS, e-commerceplatform of een API. Het grote voordeel van Laravel is dat je heel schaalbaar kunt werken: uitbreiding op een later moment is altijd mogelijk.

Professionele en betrouwbare applicaties

We gebruiken Laravel niet voor niets. De wereldwijde populariteit zorgt voor een schat aan code en documentatie. Denk bijvoorbeeld aan goed geteste, herbruikbare code voor beveiligingsfuncties of bug fixes. Ook helpt Laravel je om een vendor-lock te voorkomen.

Juist omdat deze programmeertaal zo universeel is, zit je namelijk nooit vast aan een vaste softwareleverancier.

Laravel is een vooruitstrevend PHP-framework waarmee we geweldige oplossingen voor je kunnen bouwen

Code audits

Samen met jou duiken we de bestaande code in. Hoe veilig is het nu? Welke delen kun je hergebruiken? Je krijgt zicht op de ontwikkel- en verbeterkansen en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Een second opinion

Het kan best een grote stap zijn om een compleet nieuw systeem te laten ontwikkelen. Met onze code audit ontdek je of nieuw wel the way to go is, of dat we de bestaande code als basis kunnen gebruiken.

Oók als jouw systeem al 10+ jaar geleden is ontwikkeld.

Wil je jullie je meest gebruikte systeem na jaren trouwe dienst flink uitbreiden?

Projectmanagement

Een softwareproject vraagt om projectmanagement. Wij zorgen dat dit in goede banen verloopt. Heb je zelf iemand (of team) in huis die hierop kan toezien? We zijn flexibel en doen het graag op jouw manier.

All Clear

Welke weg we samen ook inslaan: we maken samen heldere afspraken. Zo zorgen we continu voor inzicht in de roadmap. Is er iets onduidelijk of is bijsturen nodig? Dan zoeken we elkaar op en steken we de koppen bij elkaar.

Inzicht in je ontwikkelingen en vertrouwen in je software.

Afstemming over goed geteste functies, in de juiste brokken en op het juiste moment

Support + monitoring

Denk aan updates, uitbreidingen, maar ook monitoring en snel handelen bij bugs? Daar kunnen we je bij helpen. Wij geven software graag de aandacht die het verdient. Juist ná livegang.

Ondersteuning en advies op elk moment

Per week, maand of kwartaal reserveren we vaste uren voor jouw applicatie(s) of software. Ook als die software niet door ons is gemaakt.

Zo bewaken we de doorontwikkeling én kun je rekenen op de afgesproken uptime.

Hoe houd je de conditie van jouw software op peil?

Prototyping

Eerst zien, en dan pas bouwen? Slimme zet waar wij ook in geloven. We kunnen een Minimal Viable Product (MVP) voor je maken. Dit prototype is een ruwe uitwerking van je ideeën. Zo kun je in no time de eerste versie van jouw app, webshop of SaaS uitproberen en demonstreren.

Van idee naar code

We maken onze prototypes zonder ook maar 1 regel code, maar mét genoeg functionaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld de haalbaarheid helder krijgen en waar nodig wensen aanpassen.

Interactief en reactief om kritisch je idee te testen en direct voordelen te laten schitteren.

Een prototype is de oplossing om ideeën snel te testen

Opdrachtgevers

van het afgelopen jaar die we helpen met ontwikkelen

Opdrachtgevers

van het afgelopen jaar
die we helpen met ontwikkelen