Code & 050

Commitment

Onze naam zegt veel! Code050 staat namelijk voor Communicatie, Openheid, Directheid en Eerlijkheid in 050. En dat komt terug in alles wat we doen.

Korte lijntjes

tussen klanten en ontwikkelaars

Code & 050

Commitment

Onze naam zegt veel! Code050 staat namelijk voor Communicatie, Openheid, Directheid en Eerlijkheid in 050. En dat komt terug in alles wat we doen.

Korte lijntjes

tussen klanten en ontwikkelaars

Commit to Code

Klein begonnen, groots vooruit

Wat doen 3 bevriende ontwikkelaars die al jaren samenwerken? Juist, samen een bedrijf beginnen! Dat is precies wat Jaap, Serge en Rein in 2019 deden. Ze voegden hun bedrijven GravyTrain en Code Zwart samen en gingen verder als Code050.

Vanaf het begin met aandacht voor klanten én personeel. Want dat werkt voor iedereen het beste. En dat lukt! Inmiddels is ons team 12-man sterk en behoren het Ministerie van VWS, Gemeente Groningen, UMCG, GGD en New Nexus tot onze vaste klanten.

Oprichting 2019
Flinke groei
Tevreden klanten

Openheid & kwaliteit

We snappen dat je bij een ontwikkelproject behoefte hebt aan duidelijkheid en betrouwbaarheid. Wij namelijk ook! Daarom kiezen we op alle vlakken voor openheid en kwaliteit.

Denk bijvoorbeeld aan afspraken over vaste uren waarin onze programmeurs voor je werken. Maar ook aan facturen waarop je precies ziet wat we wel (en niet) voor je gedaan hebben.

Duidelijke afspraken
Inzicht in gemaakte uren

Een fijne werksfeer

Een blij team zorgt ook voor blije klanten. Daarom kijken we goed waar ieders interesse en talenten liggen en matchen teamleden met projecten die bij hen passen. Ook hebben we een gezonde mix van thuiswerken en werken op kantoor. Zo kennen we elkaar door en door en kunnen we op elkaar bouwen!

Ontwikkeling
Humor

Hart voor het Noorden

Kunnen we lokaal helpen? Dan springen we bij. Niet alleen met stageplekken voor noordelijk talent, maar ook met mooie projecten.

Een voorbeeld is Jouw Ticketbox: een samenwerking met Gemeente Groningen met gratis en goedkope kaartjes voor Stadjers (Gronings voor stadsbewoners). Natuurlijk werken we ook buiten Stad & Ommeland. Dan  verruilen we onze fiets gewoon voor de auto!

Maatschappelijke bijdragen
Op bezoek op de fiets

Opdrachtgevers

van het afgelopen jaar die we helpen met ontwikkelen

Opdrachtgevers

van het afgelopen jaar
die we helpen met ontwikkelen