Koppelingen

Naadloos van begin tot eind

We begeleiden nieuwe projecten van A tot Z én draaien onze hand niet om voor een legacy project. Code050 denkt en werkt samen met enthousiaste klanten en bedrijven.

Powering great businesses

Klein begonnen, groots vooruit

Snelstart

Onze ervaring met Snelstart koppelingen is uitgebreid. Wij zorgen ervoor dat je boekhoudsoftware perfect aansluit op je e-commerce platformen CRM-systemen. Dit resulteert in een geautomatiseerde overdracht van facturen, klantgegevens, en financiële transacties, wat leidt tot een gestroomlijnde boekhouding en tijdbesparing.

Backy – ons eigen backoffice systeem voor klanten

Exact Online

Met meerdere succesvolle integraties van Exact Online, bieden wij oplossingen die je financiële beheer echt verbeteren. Onze koppelingen zorgen voor realtime financiële data-integratie, waardoor je altijd actuele informatie heeft voor nauwkeurige rapportages en efficiënte bedrijfsplanning.

Twinfield

We hebben een sterke expertise in het integreren van Twinfield met diverse systemen. Deze integraties verbeteren de nauwkeurigheid en consistentie van uw financiële gegevens, door naadloze synchronisatie met uw CRM en e-commerce systemen.

Mollie & Stripe

Onze ervaring met het koppelen van Mollie en Stripe aan uw online platforms zorgt voor een vereenvoudigde en verbeterde betalingservaring voor uw klanten. Wij bieden veilige, efficiënte, en veelzijdige betalingsprocessen, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en betrouwbaarheid.

CM.com

Door CM.com te integreren, hebben we voor diverse klanten de communicatie en klantinteracties aanzienlijk verbeterd. Onze koppelingen stellen u in staat om effectieve messaging en engagement strategieën te implementeren, wat leidt tot verhoogde klantenbinding en -tevredenheid.

Opdrachtgevers

van het afgelopen jaar die we helpen met ontwikkelen

Opdrachtgevers

van het afgelopen jaar
die we helpen met ontwikkelen